نرم افزار اندروید تبدیل عکس به متن فارسی رایگان ایبو
برای همه این اتفاق افتاده است که بخواهید تبدیل عکس به متن انجام دهید و اسناد اسکن شده، عکس یا متون ذخیره شده در فایل PDF و یا عکس های گرفته شده از یک کتاب یا اسکرین شات هایی که با تلفن همراه خود از صفحاتی مانند اینستاگرام می گیرید و تمایل دارید آنها را به متن تبدیل کنید و می بایست برای تایپ آنها زمان زیادی را صرف کنید که به یک متن تایپی تبدیل شده تا بتوانید آن را ویرایش کنید.
نرم افزار ایبو در زمان کم و با کیفیت عالی این کار را برای شما انجام می دهد. برای دریافت نرم افزار به لینک های زیر مراجعه کنید.
فرم در حال بارگذاری ...
تا به حال از سایت های تبدیل آنلاین و نرم افزارهای زیادی برای تبدیل استفاده کرده ام ولی هیچ کدام مناسب نبودند تا اینکه با سایت ایرانی ebo آشنا شدم که تبدیل پی دی اف فارسی به ورد رو بدون به هم ریختگی و به خوبی انجام میدهد. شما می توانید یک صفحه را به صورت آزمایشی و رایگان تبدیل کنید و برای صفحات بیشتر با پرداخت هزینه ای کم فایل پی دی اف خود را به ورد تبدیل کنید. تعرفه ی قیمت ها را در تصویر زیر مشاهده نمایید.
نشانی سایت: https://www.eboo.ir
فرم در حال بارگذاری ...
نام کتاب: روشهای تحقیق در علوم سیاسی: تحلیل تجربی
مولف: ریچارد ریچ | یارول بی مانهایم
مترجم: لیلا سازگار
ناشر : مرکز نشر دانشگاهی
سال نشر: 1392
هدف کتاب این است که مراحل گوناگون فرایند تحقیق را از تدوین نظریه، عملیاتی کردن آن، گزینش فنون مناسب برای هر پژوهش، گردآوری داده ها، تفسیر یافته ها و سرانجام نتیجه گیری به بهترین وجه باز نماید و با مثالهای گوناگون پژوهشگر تازه کار را در اجرای پژوهش علمی تا سر حد امکان راهنمایی کند.
به یاری این کتاب خواننده درمی یابد نظریه ای را چگونه تدوین کند، اطلاعات مربوط به نظریه را از چه راه هایی به دست آورد، چگونه از خطاهایی که به نتیجه گیری های نادرست می انجامد بپرهیزد و سرانجام چگونه اطلاعات به دست آمده را به شکل آماری در آورد و این اطلاعات مبتنی بر آمار را بررسی و مقایسه و از آنها نتیجه گیری کند.
در انتهای هر بخش هم منابعی برای مطالعه بیشتر پیشنهاد شده و پس از آن تمرین هایی پژوهشی طرح شده است. از آنجایی که اصول تحقیق در رشته های گوناگون علوم انسانی مشابهت های زیادی دارد این کتاب برای پژوهشگران سایر رشته های علوم انسانی هم سودمند است.
منبع: پاتوق کتاب فردا
فرم در حال بارگذاری ...
جهت نگارش یک مقاله علمی-پژوهشی داخلی رعایت برخی نکات الزامی است. رعایت اصول نگارش فارسی در یک مقاله علمی-پژوهشی داخلی بسیار اهمیت دارد.
پژوهش علمی را با روش صحیح پژوهش می شناسند و بخاطر داشته باشید همیشه روش پژوهش از موضوع پژوهش مهمتر است. بهترین موضوع اگر با روش صحیح مورد پژوهش قرار نگیرد و با روش صحیح نگارش نشود فاقد هرگونه اعتبار و ارزش علمی است.
اصطلاحی به نام In The Bin در جوامع آکادمیک رایج است که به معنای “بدرد سطل زباله می خورد” است. این اصطلاح به مقالاتی گفته می شود که در آنها اصول پژوهش و نگارش علمی رعایت نشده است و به هنگام داوری بدون آنکه موضوع پژوهش مطالعه شود مستقیماً درون سطل زباله انداخته می شود. با رعیت صحیح نشانهگزاری فارسی امکان نشر مقاله تسهیل میشود.
یک نکته کلیدی در نگارش مقاله علمی-پژوهشی
به هیچ وجه از فاعل اول شخص یا فعل اول شخص استفاده نکنید. برای نمونه از جملاتی مانند “به نظر من” کاملا اجتناب کنید. بیان جمله از سوی اول شخص تنها برای صاحبنظران و اساتید بالارتبه قابل استفاده است.
نشانهگزاری درست در متن و نگارش پارسی مقاله
_اولین نکته در تهیه یک مقاله استفاده صحیح از نوع، اندازه و سبک Font یا قلمی است که نشریه یا کنفرانس مورد نظر ارائه کرده است.
_در متن فارسی از واژگان لاتین استفاده نکنید. اگر یک واژه لاتین کلیدی یا نام خارجی استفاده شده باید به صورت پاورقی در انتهای صفحه زیرنویس شود.
راهنمای درج پاورقی در برنامه ی ورد
_تیترها دو نقطه بیانی (:) ندارد.
_ویرگول، نقطه و مانند آن حتما باید چسبیده به کلمه قبلی و یک فاصله با حرف بعدی داشته باشند.
_در فارسی «ها» جمع باید با نیمفاصله جدا شود. برای این منظور دکمه shift+space را روی کیبود فشار دهید اگر عمل نکرد برنامه فارسی ساز کیبورد را دانلود کنید.
_علامت استمرار «می» باید با نیمفاصله از فعل جدا شود.
_استفاده از هرگونه کادر یا تزئینات اینچنین در صفحه اول یا سایر صفحات مقاله اکیدا ممنوع است.
_خط اول هر پاراگراف باید 0.5 سانتی متر از ابتدای خط فاصله داشته باشد.
_متن مقاله به جز عنوان و نام نویسنده باید به صورت Justified و Right-to-Left مرتبط شده باشد.
_شماره صفحات در قسمت وسط پائین صفحه درج شود.
منبع: پارس مدیر/ نویسنده: آرش حبیبی
فرم در حال بارگذاری ...
نام کتاب: پارادایم های تحقیق در علوم انسانی
مولف: نورمن بلیکی
مترجم: سید حمیدرضا حسنی | سید مسعود ماجدی | محمدتقی ایمان
ناشر: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
سال نشر: 1391
این کتاب حاصل 25 سال تدریس نویسنده در دوره های تحصیلات تکمیلی در مباحث فلسفه علم، فلسفه علوم انسانی و روش شناسی تحقیق در علوم انسانی بوده و از جمله کتاب های مرجع در این زمینه به حساب می آید. در این اثر به خوبی انگاره های فکری حاکم بر تولید علم معاصر تبیین و پرسش های بنیادی و اساسی فلسفی موجود در آن ها بازنمایی شده است.
منبع: پاتوق کتاب فردا
فرم در حال بارگذاری ...